Гъбичните инфекции на ноктите носят ужасни последствия върху външния вид.

...
Гъбичните инфекции на ноктите носят ужасни последствия върху външния вид.
Коментари Харесай

Най-после се отървах от упоритите гъбички. Просто накиснах краката си в тази смес и те изчезнаха

Гъбичните инфекции на ноктите носят ужасни последици върху външния тип. Отстраняване на гъбичките не е толкоз елементарно, защото медикаментите не са ефикасни, а оттова и на гъбичките не престават да се развиват и да основават повече проблеми. Въпреки това, през днешния ден ще представим естествено решение, за което имаме вяра, че ще ви помогне да се отървете от гъбички на ноктите вечно и не изисква доста време, като включва единствено няколко елементарни съставки, които всеки от нас ги има в кухнята – това са оцет и сода за самун. Микроорганизми като дрожди, могат да оцелеят единствено в несъмнено рН. Ябълковият оцет е кисел по природа, а содата е леко алкална. Заедно, тази мощна композиция нарушава естествената среда на гъбичките и прави невероятно да оцелеят дълго. Какво ви би трябвало за една лесна рецепта за премахване на гъбички на ноктите вечно.

Необходими съставки:
– Ябълков оцет
– Сода
– Гореща вода
Процедурата е както следва:
Първо напълнете подобаващ съд с задоволително оцет, с цел да потопите ноктите си в него, и по-късно накиснете краката си за двадесет минути. Избършете ги и подсушете, а по-късно напълвнете леген с топла вода. Накиснете краката си в него за още двадесет минути, и по-късно би трябвало да добавите чаша сода за самун в него, само че не изваждайте краката си за идващите петнадесет до двадесет минути. Повторете този развой, толкоз пъти, колкото е належащо.

Забележка! Краката ви би трябвало да са сухи по време на лекуването и чисти всякога, преди да се наквасен в легена. За да се предотврати гъбична зараза на ноктите, не забравяйте да не носите обувки, които са отворени на пръстите на краката. Също по този начин постоянно рязане на ноктите несъмнено ще помогне, както и разчистване с четка на която се смесва с масло от чаено дърво всеки ден.

Използвайте това лекуване в продължение на няколко седмици и гъбичките на ноктите ще изчезнат. Ябълковият оцет е потребен освен за лекуване на гъбички по ноктите, само че и за доста типове болести, с помощта на скъпите си свойства. Трябва да знаете, че на пазара има доста типове ябълков оцет, само че е за предпочитане е домакински с частиците, които плуват на дъното на бутилката.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР