Габи от Ергенът си търси гадже, след като се раздели

...
Габи от Ергенът си търси гадже, след като се раздели
Коментари Харесай

Габи от "Ергенът" търси гадже: "Дани Петканов ми е много детски, Бербатов е морално остарял"

Габи от " Ергенът " си търси гадже, откакто се раздели с предходния си другар. Риалити звездата не скри, че е необичайност да бъде сама, само че е безапелационна, че скоро ще бъде с нов мъж до себе си.

Оказва се обаче, че не всеки мачо е заслужен за Габи, която си има критерии. Ако някои столични мацки припадат по настоящия министър председател Кирил Петков, то Габи несъмнено не го " понася ", както споделя. Ако обаче би трябвало да избира сред него и Лазар Ангелов, русокоската избира... втория. " Не е мой вид, само че пред Кирил го избирам ".

Виж още: Латино парче: Тита отново нажежи пристрастеностите в бански, сподели обилни форми 

 Instagram

Лазарчо обаче бързо отпадна от играта, когато споменахме името на Григор Димитров. " Такива сладникави муцунки доста одобрявам ", сподели Габи пред камерата ни, а това зоначава едно: Мачкай, Гришо! Само нека бясната рускиня Лолита Османова не разбере. Нещо повече, даже Кубрат Пулев, който Габи не намира за доста интелигентен, също отпада от играта за хипотетично гадже на палавата блонди.

Е, Гришо ще би трябвало да се бори малко, тъй като Габи бързо би го заменила за... Николаос Цитиридис. Забавен, признаваме, само че друго не виждаме в него. Но пък Габи си ги избира. Водещият съумя да победи Дани Петканов, който е доста детски за Габи, само че също и Димитър Бербатов, за който риалити звездата отсече: " Той е морално стар ". Добрата вест обаче е, че в наддаването за светско гадже на Габи, печеливш не е Николаос, а един доста, доста богат мъж. Дано жена му няма нищо срещу.

Виж още: В жанр Риана: Сузанита заголи бременното си коремче в Италия 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/gaby__rs/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР