Габи от Ергенът“ определено е една фурия, която няма спирка.

...
Габи от Ергенът“ определено е една фурия, която няма спирка.
Коментари Харесай

Какво се случва? Габи от „Ергенът“ отпразнува сам сама 29-я си рожден ден

Габи от „ Ергенът “ несъмнено е една хала, която няма спирка. Покрай всички риалити формати феновете схванаха що за човек е и по какъв начин няма цепка на устата за нищо. Преди няколко месеца риалити звездата разгласи, че се е разделила с годеника си поради фамилни драми. Колкото и да е откровена, хейтът към нея не стопира и това сигурно ѝ се отразява по някакъв метод – колкото и да го отхвърля.

 Instagram

Виж още: " Чувствам се като умиращия лебед ": Зверски рецензии към художничката Веселина от Игрите

Тази година Габи реши да означи своя 29-ти рожден ден в Албания към басейните за последните летни слънчеви лъчи. Е, към този момент стана ясно, че тя и погребалният сътрудник са дружно, само че за какво фигурата му участва на сторитата единствено във видеата до басейна? 

 Instagram

Виж още: Всички погледи са върху нея: Теодора Мудева възпламени мъжете по морето

Малко по-късно вечерта риалити звездата от Сливница показа, че е в първокласен ресторант, в който си се глези, само че изцяло сама. От описанието под една от фотосите ѝ разбираме, че май в персонален проект не е изключително щастлива: „ На 29 и още доста нетърпелива, тъй като зная, че пътят, по които ходя, ще ме води до най-красивите гледки. Искрено благодаря на всеки, който направи днешния ми ден с един колорит по пъстър! “ Зори Джи не пропусна да успокои своята другарка с думите: „ Да, Габи, най-хубавото занапред следва! “

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/gaby__rs/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР