Синът на президента Байдън може да бъде изправен пред съда като специален адвокат, назначен да разследва случая с данъците и оръжията

...
Г-н Вайс каза, че преговорите за споразумение за признаване на
Коментари Харесай

Г-н Вайс каза, че преговорите за споразумение за признаване на вината на г-н Байдън са се провалили и процесът може да е „в ред“.

Той ще отговаря за „текущото разследване“ на сина на президента Джо Байдън, „както и за всички други въпроси, които са възникнали или могат да възникнат от това разследване“, се казва в изявление на Министерството на правосъдието.

Прокурорите казват, че може да се наложи да бъдат повдигнати обвинения срещу г-н Байдън във Вашингтон или Калифорния.

„Страните са започнали допълнителни преговори за признаване на вината, но са в задънена улица. Сега правителството смята, че случаят няма да се разреши без съдебен процес", се посочва в документ.

Г-н Гарланд каза във вторник, че Вайс му е казал, че "по негова преценка разследването му е достигнало етап, на който той трябва да продължи работата си като специален Адвокат и той поиска да бъде назначен.

Съобщението идва, когато републиканците в Камарата на представителите започнаха собствено разследване на Хънтър Байдън и неговите бизнес сделки.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР