Г-н Тръмп беше отстранен от техните първични избори на Републиканската

...
Г-н Тръмп беше отстранен от техните първични избори на Републиканската
Коментари Харесай

Тръмп се тревожи, че консервативните съдии от Върховния съд ще се произнесат срещу него при гласуването в щатите, се казва в доклада

Г-н Тръмп беше отхвърлен от техните първоначални избори на Републиканската партия заради протеста на 6 януари 2021 година в Капитолия, когато неговите поддръжници се пробваха да спрат узаконяването от изборната победа на президента Джо Байдън през 2020 година в тяхното подправено и безпричинно разбиране, че изборите са били откраднати.

Въпреки че господин Тръмп е упрекнат в непозволени дейности по отношение на протеста в Капитолия, неговите съдружници постоянно акцентират, че той не е престъпно упрекнат в „ протест “.

Екипът на Тръмп е подготвен да апелира в щатския съд на Мейн решението на държавния секретар да блокира господин Тръмп от присъединяване в бюлетината, до момента в който решението на Върховния съд на Колорадо за премахване на господин Тръмп ще да бъде оспорен във Върховния съд на Съединени американски щати.

Бившият президент назначи трима от шестимата консервативни съдии в съда. Тримата либерали бяха назначени от президентите Барак Обама и Джо Байдън. Останалите трима консерватори бяха назначени от Джордж Х. У. Буш и Джордж У. Буш.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР