Г-н Сунак каза, че няма точна дата“ за това кога

...
Г-н Сунак каза, че няма точна дата“ за това кога
Коментари Харесай

Риши Сунак признава, че няма твърда дата за обещанието му да „спре лодките“

Г-н Сунак сподели, че няма „ точна дата “ за това по кое време прекосяването ще спре. „ Ще продължим, до момента в който не [спрем лодките] “, настоя той.

Лидерът на торите също отхвърли да каже на високопоставените депутати дали някоя самолетна компания се е съгласила на полети за депортиране в Руанда на фона на известията, че държавното управление е борейки се за намиране на сътрудник.

В постоянно под напрежение диалог с ръководителите на специфични комисии във вторник, господин Сунак отбрани своята политика за обсадена Руанда, основната основа на напъните му да спре прекосяването.

Премиерът сподели, че остава „ мощно убеден “, че ще може да депортира търсещи леговище в източноафриканската нация според схемата.

И той акцентира, че „ възпиращият “ резултат на политиката, което би предиздвикало тези, които идват през канала, да бъдат пуснати на еднопосочни полети до Руанда, ще работи за понижаване на идващите.

Председателят на комисията по вътрешни работи Даяна Джонсън оспори господин Сунак по отношение на проектите, като сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР