Г-н Сарафов сега ли провидя това, което се случва в

...
Г-н Сарафов сега ли провидя това, което се случва в
Коментари Харесай

Демерджиев: Сарафов сега се сети какво става в прокуратурата

" Г-н Сарафов в този момент ли провидя това, което се случва в прокуратурата, в този момент ли се ужаси, че с мними очевидци може да бъде повдигнато обвиняване на всеки без легален мотив и доказателства? За Калин Стоянов въпросът е за какво няма отговори, свързани с теча на информация, с метода, по който брачната половинка на Мартин Божанов се озова в ГДБОП, правена ли е инспекция, има ли резултати? Той дължи отговори за това дали служители на реда са охранявали тези клубове и на какво съображение. "

Тези въпроси насочи някогашният вътрешен и правосъден министър Иван Демерджиев.

„ Що се касае до господин Славов, той би трябвало да се ангажира да изследва всевъзможни връзки с магистрати и в случай че има съображение да предложи формиране на дисциплинарни производства, има инструментариум да го направи “, добави той.

По думите на Демерджиев вътрешният министър до момента не е дал никакви отговори по случая „ Нотариуса “ и неговото ликвидиране. „ Единственият отговор, който чухме от него беше, че нямало данни и.д. основен прокурор Борислав Сарафов да има съпричастност по този случай. В нощта на убийството на Мартин Божанов служебният автомобил на министъра е един от тези, които посети местопроизшествието. Очевидно той следи от близко случая, само че до през днешния ден не разбрахме дали този човек е сътрудник на Министерство на вътрешните работи или някоя от службите “, разяснява Иван Демерджиев пред bTV.

„ Не чакам, когато не виждаме слона в стаята, да стигнем до истината за тези процеси. Очевидно е, че тези, които са назначили последните трима основни прокурори и самите основни прокурори знаят доста добре какво се случва в
правосъдната система. Точно това са хората, виновни за това, което се случва “, добави Демерджиев. Защо Мартин Божанов е мъртъв в случай, че се твърди, че е предстояло да му бъде повдигнато обвиняване, че е бил подслушван и наблюдаван, попита някогашният правосъден и вътрешен министър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР