Г-н Салинас каза, че първоначално той и съпругата му са

...
Г-н Салинас каза, че първоначално той и съпругата му са
Коментари Харесай

Майка на две деца почина, след като се върна в горящия апартамент, за да спаси котка, казва съпругът

Г-н Салинас сподели, че в началото той и брачната половинка му са били евакуирани безвредно от огъня, дружно с децата им и брат му, само че госпожа Алмонте е решила избягайте назад в горящия модул, с цел да спасите котката си.

Насред хаоса скърбящият брачен партньор сподели, че е търсил жена си да се върне, само че тя по този начин и не го направи. Г-жа Алмонте по-късно беше оповестена за мъртва на място.

„ Когато бях тук и крещях за нея, не чух нищо. Ако бях чул жена си, щях да изтичам там. Нямаше да има нищо, което можеше да ме спре да вляза, с цел да спася жена си, ” сподели господин Салинас пред KTRK, филиал на ABC. избухна, до момента в който фамилията спеше.

Г-н Салинас сподели, че не знае какво е предизвикало пожара, а пожарната работа в Хюстън сподели, че към момента проверява повода.

Жителят на Хюстън и брачната половинка му бяха дружно от 15 години и женени от две. Двамата имат две деца на шест и на 10 години.

Г-н Салинас разказа брачната половинка си като гръбнака на фамилията им. „ Жена ми беше тази, която в действителност вярваше в мен. Всички о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР