Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с

...
Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с
Коментари Харесай

Нинова: Г-н Митов, не можете да ни уплашите с нищо! Помните ли, че и в Сибир ни пращахте?

Г-н Митов, не можете да ни изненадате или уплашите с нищо повече. В продължение на 5 години ни прекарахте през огън и вода и издържахме като съпротива и не се предадохме, не се и продадохме, с нищо не можете да ни изненадате към този момент. Чували сме още по-силни думи за Българска социалистическа партия от тази естрада. Помните ли, че като ръководещи и държащи цялата власт в България, един път просто решихте, че би трябвало да ни изпратите в Сибир? Така водачът на левицата Корнелия Нинова отговори на нападките на Даниел Митов от ГЕРБ, представена от Фрог нюз.

По-рано от парламентарната трибуна Митов съобщи: „ Тези, за които гласувахте, връщат някогашната комунистическа партия и мрежите на Държавна сигурност във властта “.

„ Водени от разбирането, че сега България е изправена пред най-малко 3 рецесии, Българска социалистическа партия се включи интензивно в договарянията за сформиране на постоянно правитество и устойчиво болшинство в Народното събрание, които да реализират същинската смяна. Участието ни в това държавно управление е продължение на 5-годишни старания за унищожаване на ГЕРБ и смяната на модела. Искам да поздравя господата Петков и Василев персонално. Не съм от хората, които вършат празни похвали. Двамата поставиха неимоверни старания, с цел да съберат четири разнообразни партии. Благодаря и на останалите сътрудници че се вслушаха в нас “, добави Нинова.

По думите на лидерката на социалистите Българска социалистическа партия приема своето присъединяване като обществен поръчител за грижа за хората.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР