Г-н Грейди беше отстранен от Камарата на общините за два

...
Г-н Грейди беше отстранен от Камарата на общините за два
Коментари Харесай

Депутатът от SNP Лиза Камерън преминава към консерваторите заради „тормоз“ в Уестминстърската група

Г-н Грейди беше отхвърлен от Камарата на общините за два дни предходната година, откакто беше открито, че е направил „ нежелано полово принуждение “ към член партиен личен състав през 2016 година

Д-р Камерън сподели, че е била измъчвана от своята партия, откакто е говорила в поддръжка на жалбоподателя.

Депутатът сподели, че е получила поддръжка от премиера Риши Сунак през последните седмици, откакто разкри за утежняването на психологичното й здраве, което докара до слагането й на антидепресанти.

Тя обаче твърди, че не е получила контакт от управлението на SNP.

В изказване, тя сподели: „ Не се усещам способна да продължа в това, което претърпях като токсична и тормозеща SNP Уестминстърска група, което докара до условието ми за консултиране за интервал от 12 месеца в Народното събрание и аргументи доста утежняване на здравето ми и благосъстоянието, оценено от персоналния ми доктор, в това число потребността от антидепресанти.

Речта на Риши Сунак пред конференцията на консерваторите не се хареса на публиката, сочи анкета

< p> „ Никога няма да скърбя за дейностите си, когато се застъпих за жертва на принуждение от страна на народен представител от SNP предходната година, само че нямам религия да остана в партия, чието управление поддържаше ползите на причинителя пред тези на жертвите и които демонстрирах дребен или никакъв интерес към признаването или оправянето с въздействието.

„ Вярно е също, че не получих контакт от управлението на партията през последните седмици, макар че членовете на всяка друга съществена политическа партия се свързаха с мен, с цел да предложат поддръжка и съчувствие по време на това, което беше извънредно мъчно време.

„ Особено съм признателен на министър-председателя, че оцени продължаващия ми принос към Народното събрание като здравен експерт и отдели време да ме изслуша. За първи път се усещам чут и демонстрирам позитивно, приобщаващо водачество в контрастност с това, което съм срещал в SNP в Уестминстър в продължение на доста години.

„ Семейства като моето претърпяха доста разделяне във връзка с казуса Това се отрази и аз стигнах до заключението, че е по-полезно да съсредоточа силата си върху градивни политики, които са от изгода за всички в четирите народи на Обединеното кралство, и да се придвижа към изцеление на тези разделения за общото богатство.

„ Да бъда в SNP е неприятно за здравето ми. Ще отделя време, както е предложено, с цел да се възстановя и ще продължа както постоянно да се концентрирам върху обслужването на моите гласоподаватели.

„ Благодаря на всички, които се свързаха с мен и които желаят да видят политика, в която упрекват жертвите и злоупотребата в никакъв случай не се толерира.

„ Ще направя това мой приоритет през оставащото ми време в Народното събрание и чакам с неспокойствие да поддържа министър-председателя да върви напред. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР