Г-н Гешев, какъв закон да напишем, за да спрат да

...
Г-н Гешев, какъв закон да напишем, за да спрат да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Г-н Гешев, какъв закон да напишем, за да спрат да тровят децата ни с райски газ

Г-н Гешев, какъв закон да напишем, с цел да спрат да тровят децата ни с божествен газ?

С този въпрос се обърна към основния прокурор Иван Гешев водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя употребява за това ефира на предаването " Лице в лице ", където бе посетител.

 

Нинова описа и по какъв начин двама униформени с оръжие и призовкар пристигнали в 7 ч сутринта да й връчват призовка. Тя сподели, че това не е за първи път.

 

Разговорът в студиото стартира с тематиката за даване на оръжие за Украйна. Такова решение взе Народното събрание по-рано денем. Българска социалистическа партия и " Възраждане " бяха единствените две политически сили, които гласоподаваха срещу.

Предоставянето на оръжие на Украйна ни прави страна в спора, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Ние исторически и идеологически сме партия на мира, акцентира Нинова.

 

Как с оръжие, въоръжавайки страните да се избиват, ще се реализира мир, уточни Нинова.

 

Доста странна коалиция се получи през днешния ден. Ние я нарекохме " коалиция на войната " и доста необичайно Демократична България гласоподава с Движение за права и свободи, а Политическа партия - с ГЕРБ. Най-изненадваща беше позицията на БВ. Говоря за плаващи болшинства. Политическа неустойчивост с плаващи болшинства, уточни Корнелия Нинова.

 

С връщането на хартиената бюлетина даваме равни благоприятни условия - и на тези, които желаят да гласоподават с машина, и на тези, които желаят да гласоподават с хартия, сподели Нинова.

Връщането на хартията ще увеличи изборната интензивност и ще ни направи по-легитимни като институции, безапелационна е Корления Нинова. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР