Г-н Джамбазки показа какво трябва да се прави в Европейския

...
Г-н Джамбазки показа какво трябва да се прави в Европейския
Коментари Харесай

Каракачанов: Ислямът иска да завладее света, а евробюрократите ни занимават с тоалетните за третия пол

Г-н Джамбазки сподели какво би трябвало да се прави в Европейския парламент през последните пет години. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

За първи път български евродепутат в лицето на господин Джамбазки попадна в топ 10 по интензивност. Българското държавно управление беше сигнализирано точно от господин Джамбазки, че Франция и Германия ни кроят номер с пакета "Мобилност ". В Европейския парламент нямаме потребност от квоти, да си играем на леви и десни. Каузите на господин Джамбазки, които ние тук подкрепяхме, би трябвало да продължат. Не може да ни е безразлично по какъв път ще тръгне Европа, тъй като до момента в който радикалният ислям правеше атентати в Европа, бюрократите в Брюксел се занимаваха с въпроса какви да са тоалетните за третия пол, съобщи Каракачанов.

Ние разбираме Европейския съюз като Европа на нациите или Европа на отечествата. Крайните либерали считат, че те имат международното право да ни постановат възгледите си – по пътя, по който Европа пази своите ползи или по път, по който я бутат огромна част от европейските бюрюкрати, на своето обезличаване. Когато ислямът не крие своето желание да завладее света, европейските бюрократи ни занимават с въпросите за кривите краставици и тоалетните за третия пол, уточни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Той уточни, че е за обща европейска войска. По думите му обаче такава войска не може да бъде основана от през днешния ден за на следващия ден. Ако това тръгне да се прави единствено, с цел да кажем И ние имаме свое НАТО, не виждам смисъл. Но в случай че Европейският съюз би трябвало да провежда своя конструкция, която да пази своите граници, в това число и по море – да. Тази концепция е добра, само че другите европейски страни я схващат друго, разяснява Красимир Каракачанов.

Той заяви още, че е предложил концепцията за ромите да бъде вкарана в Министерски съвет след евроизборите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР