Г-н Борисов, вашите днес ви свалят от пиедестала и от

...
Г-н Борисов, вашите днес ви свалят от пиедестала и от
Коментари Харесай

Нинова към Борисов: Вашите ви свалиха от пиедестала, бламираха ви за оставката на Добрев


Г-н Борисов, вашите през днешния ден ви смъкват от пиедестала и от през днешния ден нататък имате сериозен проблем освен в партията си, а в публичното доверие към вас. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди оставката на депутата от ГЕРБ Делян Добрев да бъде гласувана в пленарна зала, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ От ГЕРБ няма, спасявайки Добрев, да спасят Борисов. Ще бламирате Бойко Борисов и като водач на водач му споделям през днешния ден, в случай че ни слуша, като водач, който е получавал удари в тил от свои - през днешния ден на Вас ще ви се случи за пръв път. Вашите през днешния ден ви смъкват. Не официално, само че преносно ви смъкват от пиедестала. От през днешния ден нататък имате сериозен проблем, освен в партията си, а в публичното доверие във вас “, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разяснява и изявление на народен представител от ГЕРБ, че в случай че Делян Добрев е в този момент, кой е идващият. „ Следователно, вие сте доста такива в система и в модел и дайте да се държим крепко. Тази теза не е ли страшна за държавността в България? Новото управление на Българска социалистическа партия желае да постави завършек на този модел на прехода, наименуван паралелна страна. Това не е мракобесие, а достолепие на политическа мощ “, безапелационна бе Корнелия Нинова.

Според нея това, което ръководещите назовават битовизми, са едни от най-големите проблеми на хората. Кой от нас не знае, че народът ни ненавижда политиците от всички политически сили. Кой от нас не знае,че народът отхвърля статуквото и улицата ще роди нещо друго? “, запита Нинова.

„ Случаят с назначенията, калинките, бордовете са още едно доказателство за този народ, който ненавижда политиците си, тъй като си пращат роднините в бродовете да богатеят. Защо не разясняваме този модел на ръководство?. Защо това е проблем, тъй като младите, грамотни, образовани хора отиват на конкурс, не го печелят, тъй като този конкурс е назначен за някой родственик “, разяснява Нинова.

Председателят на Българска социалистическа партия съобщи, че очевидно да сочиш обстоятелства, недъзи на ръководството се оказва мракобесие, а в случай че имаш друго мнение от това на ръководещите, ще усетиш цялата държавна машина против себе си.

Кой от вас не е бил по селата, където хората споделят, че ги е боязън да си кажат мнението, тъй като ще изгонят сина им от работа, запита още Нинова. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР