Г-н Божков не е лишен от чувство за ирония за

...
Г-н Божков не е лишен от чувство за ирония за
Коментари Харесай

Проф. Радулов: С какво миналото на Божков е по-различно от това на Борисов?

Г-н Божков не е лишен от възприятие за подигравка за оглавяването на политически план. Тази подадена информация имаше за цел хората да се замислят. С какво е по-различно предишното му от това на министър-председателя да вземем за пример. Така разяснява проф. Николай Радулов последните изявления на Васил Божков.
" Военната прокуратура евентуално е работила по този случай с изнасянето на секретните документи. В дома на арестувания е открита класифицирана информация. Изнасянето на документи нормално се разминава с увонение и става елементарно - слагаш си ги в чавтата и излизаш ", изясни пред bTV ареста на държавен чиновник бившrsj секретарна Министерство на вътрешните работи.

" Сега множеството информация съществува на хартиени носители. Това може да се предотврати с пасивни чипове и когато минаваш през изходи подаваш сигнал. Нашите служби от дълго време са занемарили контрола.

Възможно е това да е плод на разработка, да е бил наблюдаван, да е следен с лица, другояче не бих могъл да си обясня по какъв начин е станало. Ако ги притежаваш е по-леко наказването, в сравнение с в случай че си ги предал. ", посочи гостът.

Разузнавач от Държавна организация разузнаване (ДАР) беше задържан за 72 часа за оповестяване на класифицирана информация и ще бъде съден от Софийски боен съд, оповестиха от Военно-окръжна прокуратура - София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР