Г-жо Манолова, парите за деца с увреждания не са пари,

...
Г-жо Манолова, парите за деца с увреждания не са пари,
Коментари Харесай

ГЕРБ-София: Г-жо Манолова, парите за деца с увреждания не са пари, хвърлени на вятъра

Г-жо Манолова, парите за деца с увреждания не са пари, хвърлени напразно. Това са пари и поддръжка, от които тези деца и техните фамилии имат голяма потребност. Днешното ви искане да се спре построяването на подобен център в кв. „ Драгалевци “ е освен двуличие, то е срамно. Вместо да търсите сензация, да бяхте потърсили информация, която е обществена и всеки, който се вълнува от тази тематика, би трябвало да я знае.

Столична община обезпечи 732 хиляди лева безплатни средства от оперативна стратегия „ Региони в напредък “ за създаване на два центъра за поддръжка на 190 деца с множествени увреждания и техните фамилии. Предстои главен ремонт и преустрояване на остарялата постройка, в която се намираше дом за деца лишени от наставнически грижи.

Г-жо Манолова, кажете на майките на деца с увреждания, че желаете да спрете разкриването на два центъра за поддръжка на 190 деца и техните фамилии. Обяснете и на тях, и на цялото общество, че от такива грижи няма потребност и че парите за най-слабите и беззащитни са пари напразно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР