Г-жо Бояджиева, за пореден път ви нападат чрез социалните мрежи.

...
Г-жо Бояджиева, за пореден път ви нападат чрез социалните мрежи.
Коментари Харесай

Кметът на Тетевен: Няма да допусна клевети за мен и семейството ми

Г-жо Бояджиева, за следващ път ви атакуват посредством обществените мрежи. Ще ви попитам по този начин - има ли нещо правилно от всичко написано?
Откакто съм кмет в обществените мрежи и в някои уеб сайтове, разпространяващи подправени вести, неведнъж са оповестени лъжливи изказвания и клюки по мой адрес. За страдание това стана към този момент редовно и даже стартира да визира директно и фамилията ми. Всички доста добре знаят, че през годините бях обект на непрестанни неистини, обиди и грозни операции, от които същите тези клеветници се отричаха в правосъдната зала и понесоха своята отговорност. Както и преди съм го правила, няма да позволи това да продължи и ще защитя името и достолепието си по надлежния ред.
Ще потърсите ли правосъдна отговорност на лицето Стефан Бобевски за следващите му клюки против вас?
Във връзка изнесената погрешна и манипулативна информация от лицето Стефан Стефанов Петрунов, представящ се в обществените мрежи като Стефан Бобевски, декларирам че нито аз, нито членовете на фамилията ми притежаваме недвижимо имущество, отвън съответно заявеното и добито през годините, което е обществено известно на обществеността преди и до момента в който съм изпълнявала длъжността кмет, както и е обществено налично като информация и всеки може елементарно да го ревизира. Още повече никой от фамилията ми не има недвижими парцели в лъжливо посочените от господин Петрунов (без да показва каквито и да е документи за изказванията си) - " Пловдив, Бургас, Русе, Несебър, Стара Загора, Елена, Исперих, Крумовград ".
Обръщам внимание, че това не е първият случай, в който това лице изнася погрешна информация по адрес на фамилията ми без да показва каквито и да е документи. От няколко години аз и фамилията ми сме обект на преднамерено отношение от това лице, непрекъснати обидни и оскърбителен изказвания в обществените мрежи. Дори по време на изборите те прераснаха в закани и закани за разпра с членове на фамилията ми, за което са му съставяни предупредителни протоколи по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи.
Във връзка с това още през днешния ден започнах дейности с цел да защитя правата си по надлежния законов ред.
Защо сте бодил в очите на някои хора? Това ли е резултатът, когато си вършиш работата отговорно и съзнателно?
Не знам какво поражда тези негативизъм и ненавист в нашето общество. Предполагам че някои хора не желаят да видят позитивното, не желаят или не могат да видят, че Тетевен се развива и става все по-привлекателно място, че това се случва с помощта на усилената работа на един виновен екип от хора. Още по-жалко е, когато „ рецензиите “ са отправени от хора, които не са дали образец с нищо положително. Разбираемо е същите тези хора да са доста разочаровани от преизбирането ми за кмет и от това, че жителите на община Тетевен гласоподаваха на мен и екипът ми невиждано довери да продължим започнатото. Както и най-много са разочаровани поръчителите им, които единствено преди няколко месеца желаеха и изрично не получиха поддръжката на хората на локалните избори.
Какво ще кажете на жителите на община Тетевен?
Аз съм уверена, че жителите на община Тетевен са интелигентни хора, познават мен и фамилията ми от години като дисциплинирани и работливи хора и могат да създадат вярна преценка на всяко нещо, което се разгласява в обществените мрежи. Сигурна съм, че те могат да разграничат истината и действителните обстоятелства от подправените вести и клеветите и няма да се подадат на операции. Призовавам ги да имат вяра на обстоятелства, които са потвърдени с документи, а не неистини и свободни тълкования на подвластни хора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР