Г-жа Велкова беше зам.-министър на Асен Василев, нейният ресор беше

...
Г-жа Велкова беше зам.-министър на Асен Василев, нейният ресор беше
Коментари Харесай

Нинова: Оставихме стабилна и развиваща се икономика на едно от челните места в Европа

" Г-жа Велкова беше зам.-министър на Асен Василев, нейният сектор беше " Бюджет ”. С нея сме пресметнали всяка стотинка. Тя е подписала този бюджет и ни е уверила, че той е реален. Това катурване през вчерашния ден за нас е прекомерно изненадващо ”. Това съобщи Корнелия Нинова на конференция, представена от

Нинова упрекна служебното държавно управление, че връща модела " Дянков ”. Нинова счита, че се прави подготовка на жителите за повишение на налозите.  

" Оставихме постоянна и разрастваща се стопанска система на едно от челните места в Европа ”, счита Нинова. " Оставихме 8,5 милиарда лв. в хазната, 1,5 милиарда - остатък. От гласуваните от Народното събрание 10 милиарда дълг са изтеглени 1,5 милиарда Тоест оставихме цялостен запас, остатък и малко теглен дълг ", сподели Нинова.

" Какво се случи с тези индикатори за четири седмици. Защо Национален статистически институт регистрира, че се срутва показателят за бизнес климата в България с близо 4%. Някой би трябвало да ни отговори от кое място измисли цифрата 11 милиарда недостиг ", прикани Корнелия Нинова. 

" Всички листи са регистрирани. Първото ни огромно мероприятие за тази акция ще е в Бургас, на 3 септември ”, сподели още Нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР