Г-жа Parkes, член на градския съвет на Портланд и кмет

...
Г-жа Parkes, член на градския съвет на Портланд и кмет
Коментари Харесай

Bibby Stockholm barge: Съветникът губи делото срещу Suella Braverman във Висшия съд за настаняване на търсещи убежище

Г-жа Parkes, член на градския съвет на Портланд и кмет на Портланд, твърди, че настаняването на търсещи леговище в Bibby Stockholm barge е „ нарушаване на контрола върху планирането “ и сподели, че не е имало „ съблюдаване “ на отговорностите за оценка на въздействието върху околната среда.

Тя също по този начин твърди, че министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман не е изпълнила отговорностите си според Закона за равенството от 2010 година чуване във Върховния съд на Лондон във вторник.

Адвокатите, представляващи госпожа Брейвърман, споделиха, че оспорването на госпожа Паркс би трябвало да бъде отхвърлено с аргумента, че е „ отвън времето “, „ без съображение “ и че съдията би трябвало да откаже да даде позволение за предизвикването да се пристъпи към правосъден развой.

Правителствените адвокати също споделиха, че локалният орган по обмисляне не счита, че е належащо позволение за обмисляне и няма " общ принцип ", който да настанява дружно " търсещи леговище отвън Англия " кораб е бил „ противозаконен “ според задължението за тъждество в обществения бранш.

Г-н арбитър Холгейт постанови, че госпожа Паркс, която е от Ливърпул, не е имала противоречив случай.

Първият търсещите леговище може да бъдат върнати на шлепа още идната седмица, откакто беше евакуиран след откриването на бактерии Legionella във водоснабдяването.

Вътрешното министерство сподели, че всички нужни проби на кораба са приключени, който не се употребява от август.

Изпращат се писма до търсещите леговище, потвърждаващи тяхното наново качване и се схваща, че първите хора могат да стартират да се връщат на кораба на 19 октомври.

< p> Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате вести за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР