Г-жа Хейли е последният съперник на Доналд Тръмп в надпреварата

...
Г-жа Хейли е последният съперник на Доналд Тръмп в надпреварата
Коментари Харесай

Ники Хейли не губи от „никой от тези кандидати“ на първичните избори в Невада, докато привържениците на Тръмп организират протестно гласуване

Г-жа Хейли е последният противник на Доналд Тръмп в конкуренцията да се изправи против президента Байдън на изборите в Съединени американски щати през ноември.

Въпреки това, при броене на две трети от гласовете в Невада, госпожа Хейли имаше 32%, до момента в който опцията „ нито един от тези претенденти “ беше на 61%, съгласно екзитполсърите Edison Research.

Г-н Тръмп беше не е в бюлетината и гласуването, проведено от щата, не е единственото първично в Невада. Отделно гласоподаване на секта на Републиканската партия ще се организира в четвъртък.

Г-жа Хейли беше решила, че няма да взе участие в гласуването на секта, чието присъединяване струваше 55 000 $, защото нейният екип смяташе, че е „ нагласено “.

Мениджърът на акцията на Хейли Бетси Анкни сподели пред кореспонденти в понеделник: „ Не сме похарчили нито стотинка, нито унция сила за Невада. Взехме решение първоначално, че няма да платим 55 000 $ на юридическо лице на Тръмп участвайте в развой, който е инсталиран за Тръмп. "

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР