Фюриоза: Сага за Лудия Макс, очакваната от феновете с нетърпение

...
Фюриоза: Сага за Лудия Макс, очакваната от феновете с нетърпение
Коментари Харесай

Фюриоза: Сага за Лудия Макс ще бъде показан на фестивала в Кан

" Фюриоза: Сага за Лудия Макс ", предстоящата от почитателите с неспокойствие предистория на " Лудия Макс: Пътят на яростта " на Джордж Милър, ще дебютира на филмовия фестивал в Кан през май.

Продукцията, в която Аня Тейлър-Джой влиза в ролята на героинята на Шарлийз Терон като млада, ще избухне на бул. " Кроазет " девет години, откакто " Пътят на яростта " също бе показан в Кан. А след това завоюва 380 милиона $ от световния боксофис и 6 награди " Оскар ".

Премиерата на " Фюриоза " ще бъде на 15 май, отвън конкурсната стратегия на фестивала. Освен Тейлър-Джой, вземат участие Крис Хемсуърт и Том Бърк.

" Идеята за тази предистория е с мен повече от десетилетие ", споделя режисьорът Джордж Милър. " Не мога да бъда по-развълнуван от това да се върна в Кан – дружно с Аня, Крис и Том – с цел да споделя с публиката " Фюриоза: Сага за Лудия Макс ". " Няма по-добро място за контакт със международната аудитория от " Кроазет ", добавя Милър.

Филмът ще има премиера в Съединените щати на 24 май. А 77-ят кино фестивал в Кан ще се организира в интервала 14-25 май.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР