Фьодор Чалов напомни за себе си, а сложи край на

...
Фьодор Чалов напомни за себе си, а сложи край на
Коментари Харесай

ЦСКА излезе втори след разгром над Ростов

Фьодор Чалов подсети за себе си, а постави завършек на серията от неприятни резултати с победа с 3:1 при гостуването си на. Чалов направи хеттрик за " армейците " а в края върна един гол за някогашния отбор на.

Успехът изкачи ЦСКА на второ място в класирането, на 4 точки зад и на 2 преди. Ростов ще зимува на пета позиция.

Този път Чалов получи доверието на и още във 2-ата минута се разписа. Гостите пресираха надълбоко в противниковата половина и лишиха топката, а подаде на Чалов, който се оправи с двама бранители, преди да открие резултата.

можеше да изравни от директен свободен удар, само че стреля високо над вратата. След четвърт час игра домакините трябваше да вършат насилствена промяна. Маркус Норман се контузи, а вместо него на терена се появи. Най-добрата офанзива на Ростов до почивката беше в 33-ата минута, само че щутира настрана от задачата.
ЦСКА беше покрай втори гол още със старта на второто полувреме, само че избави удара на. Гончаренко пък се ядоса на присъждане на рефера за нарушаване на Чалов и беше публично предизвестен.

Ростов постпенно изнесе играта по-далеч от вратата си. В 57-ата минута обаче домакините още веднъж бяха сюрпризирани. Този път Дзагоев изревари съотборника си и центрира, а Чалов беше най-съобразителен и вкара гола на успокоението за ЦСКА. В 82-ата минута Чалов оформи хеттрика си, а домакините стигнаха до почетно попадение, дело на Алексей Козлов в добавеното време.

Премиер Лига 19 кръг, четвъртък 17 декември  ФК Ростов 1:3краен резулат  ЦСКА Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР