Футуристична, разчупена и различна - това би описало банята на

...
Футуристична, разчупена и различна - това би описало банята на
Коментари Харесай

Покани лукса в дома си

Футуристична, разчупена и друга - това би описало банята на новото време. Ограниченията по отношение на жанр и цвят към този момент са в предишното, а пред клиентите е подложен дълъг лист от задания за решение в няколко квадратни метра.
Искаш да поканиш лукса в дома си – избери GLASSBOX!

Фирма е профилирана в направата на стъклени паравани, душ кабини, огледала и мебели за баня по самостоятелна поръчка.  Най-новото им начинание в палитрата от действия е направата на интериорно остъкляване за дома и офиса. Те са млади, енергични, въодушевени и целеустремени. Обичат да им е мъчно – да експерементират, да откриват новото и особеното, вглеждайки се в детайлите. Предизвикателствата в работата не са им непознати. Именно за това когато другите отхвърлят планове и подвигат ръце, екипът на GLASS BOX се захваща за работа!

„ Стъклените кутии “, както нормално назовават душ кабините, са тяхна запазена марка.  За избора на верния модел душ заслон или кабина, Ви  е нужна професионална консултация със експерти, които знаят, могат и ще ви ориентират най-точно.
Хубавата душ кабина не е нужно да бъде най-скъпата или най-голямата, с цел да  донесе уют и комфорт в дома ви. Тя би трябвало да бъде функционална, практична, лесна за разчистване, с изчистена и семпла визия.
Душ кабините, стъклените паравани и детайли, предлагани от GLASSBOX се създават по самостоятелна поръчка, напълно съобразени с размерите и спецификата на съответното помещение.  Абсолютния фаворит  за 2020 година е параванът вид „ Хармоника “, който може да бъде изпълнен в разнообразни комбинации, по отношение на условията на клиента.
 
Последната оригиналност при душ кабините на GLASSBOX  е кабина с релсово плъзгане, скрити ролки и алтернатива за гладко отваряне и затваряне. Това е механизъм, който мъчно може да бъде разказан с думи, несъмнено би трябвало да бъде забелязан и най-много тестван. Посетете шоурума на GLASSBOX в град Бургас, с цел да видите мострата онлайн, както и да се запознаете с необятната гама от оферти за тип на стъкло и обков.

За съвсем 10 години, съумяват да обогатят активността си с направа на огледала с LED осветяване, мебели за баня по мярка и модел на клиента, плотове от натурален и механически камък. В последната година, екипът на компанията разшири своя мироглед и с изключение на всичко, упоменато дотук, се специализира в направата на  интериорното и екстериорно остъкляване за домове, офиси и хотели. Това включва всички видове стъклени преградни стени, стъклени парапети и орнаменти. За повече информация по отношение на продуктите и услугите, които оферират, не се колебайте да се свържете с тях!
А в този момент дано ви срещнем образно с тяхната работа. Представяме ви дребна част от осъществените им планове:
 
До 15.12 .2020 г.  може да се възползвате от НАМАЛЕНИЕ 10% отстъпка при поръчка на душ кабини, интериорни остъклявания и огледала от GLASSBOX.

Всички ПРОМО продукти се създават напълно по самостоятелни размери , предоставени от клиента. Отстъпката ще бъде начислена след калкулация на крайната цена. Свържете се с екипа на GLASSBOX за повече елементи и информация.
За поръчки и запитвания:
Гр. Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бл. 57, вх. 11, сутерен
Тел: 056/ 70 19 24
GSM: 0893 699 466
FB: Glass Box – душ кабини, паравани, огледала по поръчка
Поръчки, доставка и монтаж за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР