Футболният Царско село се раздели със 7 от футболистите си.

...
Футболният Царско село се раздели със 7 от футболистите си.
Коментари Харесай

"Царско село" се раздели с куп играчи. Съществуването на клуба е под въпрос

Футболният " Царско село " се раздели със 7 от футболистите си. След като незабавно след последния мач за календарната година отборът разтрогна с Иван Бандаловски и Васил Шопов, през днешния ден (13 декември) договорите на още петима играчи бяха прекъснати. Според уеб страницата dsport, става дума за Христо Попадийн, Ален Стеванович, Милан Йокич, Венцислав Василев и Сашо Александров.

Подобна чистка предизвика догатки, че самият отбор ще престане да съществува.

Снимка: Lap.bg

" Царско село " е на последната позиция в класирането на Първа лига. От началото на сезона тимът завоюва единствено в 2 мача и има 11 точки от 19 кръга.

За промени в редиците на " царете " загатна и треньорът Любослав Пенев след загубата с 1:2 от " Ботев " Пловдив.

" Ще има промени, не знам дали ще са съществени. Това е напълно обикновено и разумно. Започваме диалози с президента в каква посока би трябвало да тръгнем ", сподели той.

Снимка: Lap.bg

Собственикът на клуба - предприемачът Стойне Манолов, съобщи, че ще свика среща с медиите, в случай че има развиване по проблема. Спекулациите гласят, че той ще се отдръпна след Нова година.

" Царско село " влезе в елита на българския футбол през 2019 година Преди година клубът заплаши с отдръпване от Първа лига, откакто Стойне Манолов беше санкциониран за обиди към длъжностни лица в мач с " Берое ".

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР