Футболният тим на Хебър записа четвърта поредна победа от началото

...
Футболният тим на Хебър записа четвърта поредна победа от началото
Коментари Харесай

Хебър победи само с 2:1 Чавдар, откъсна се пред Вихрен

Футболният отбор на Хебър записа четвърта поредна победа от началото на пролетния полусезон.

В мач от 21-вия кръг на шампионата в трета лига пазарджилии надвиха над гостуващия Чавдар(Етрополе) с 2:1. Победата на " зелените " обаче бе скромна на фона на основаните положения от двата тима.

През първата част хебърци вкараха единствено един път. Точен в 29-та минута беше Атанас Велев - Крауч, който сходно на мача с Ботев в сряда се разписа с удар от близо за 1:0. Малко по-късно Кирил Георгиев опита да счупи напречната греда със мощна тупалка от въздуха.

През първото полувреме нашите можеха да вкарат още най-малко 2-3 гола, в случай че присъединилият се чудесно в нахлуване Серафим Михайлов и Стефан Лачов имаха малко повече късмет. 

Преди почивката пък капитанът Васил Геров получи травма и бе наложително сменен от Николай Николаев.

През втората част картината на терена не се промени. Хебър продължи да бъда по-активният отбор на терена и заплахите бяха главно пред вратата на Христо Матев.

В 48-та минута реферът Тихомир Алексов остана безгласен при нарисувана дузпа за Хебър, с което вбеси домакините.

След това в още два случая  съдията подмина меко казано дискусионни обстановки към Серафим Михайлов в пеналта на Чавдар. 

Голът на успокоението за Хебър падн в 70-та минута, когато влезлият през второто полувреме Станимир Димитров получи топката на чиста позиция и вкара за 2:0.

Крайното 2:1 в мача бе закрепено в последната минута на постоянното време, когато Ивайло Величков отблеяза почетен гол за гостите с доста майсторски удар отвън наказателното поле на Хебър.

Победата на пазарджиклии съответства със загуба на Вихрен(Сандански) в Дупница, с което задатъкът на Хебър пред санданчани, които са трети в подреждането се усили до 8 точки.

Хебър: Димитър Пангев, Мартин Сечков, Мурат Ибраим, Васил Геров(к)(Н. Николаев), Кирил Георгиев, Димитър Илиев, Цветан Павлов, Руслан Иванов, Стефан Лачов(Станимир Димитров), Серафим Михайлов, Атанас Велев(Кр. Здравков)

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР