Футболният съюз на Сърбия (ФСС) проведе електронно заседание на Комитета

...
Футболният съюз на Сърбия (ФСС) проведе електронно заседание на Комитета
Коментари Харесай

Футболната централа в Сърбия дарява пари за COVID-19

Футболният съюз на Сърбия (ФСС) организира електронно съвещание на Комитета за незабавни случаи, като взе решение да подари обилни средства за филантропична идея, а точно да подкрепи битката с коронавирусната пандемия.

По този мотив чиновниците в системата на Футболната асоциация на Сърбия отделиха част от месечните си доходи. Акцията, която пристигна като самодейност от висшето управление на федерацията, ще бъде подкрепена доста от футболните тимове на Сърбия.

Първите 250 000 евро, които събират шефовете на сръбския футбол, отиват за респиратори и съоръжение на разнообразни лечебни заведения, оповестиха от локалната централа.

"Кампанията ще продължи, до момента в който продължи и изключителното състояние в страната, а федерацията непрестанно ще осведоми обществеността за размера на набраните средства. Първата събрана сума от 250 000 евро ще бъде дарена на Клиниката по инфекциозни болести в Белград за закупуване на респиратори и здравно съоръжение. Ние продължаваме до окончателната победа!, се споделя в формалното известие на централата.

Както е известно, първият човек на ФСС Славиша Кокеза се разболя от вируса COVID-19, а след него позитивно беше тестван и заместникът му Марко Пантелич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР