Футболният мениджър и представител на Балкан Варвара - Георги Градев,

...
Футболният мениджър и представител на Балкан Варвара - Георги Градев,
Коментари Харесай

Георги Градев: Не бях допуснат до конгреса заради машинации

Футболният управител и представител на " Балкан " Варвара - Георги Градев, съобщи, че не е бил позволен до конгреса за избор на президент на Българския футболен съюз.

Преди началото на гласуването в НДК, стана ясно, че близо 15 клуба ще бъдат без представители.

" Машинации. Миналата седмица адвокатската адвокатска фирма, която обслужва настоящето ръководство на футболния клуб, е предала сигнал в прокуратурата против " Балкан " Варвара, надлежно против членовете на управителния съвет с погрешното наличие, че подписите, които са положени под протокола, с който аз съм посочен за пратеник, не са действителни. Всички са викани в полицията в границите на четвъртък и петък. Представени са всички нужни документи, които удостоверяват, че аз съм повдигнат законно от органа, който ръководи клуба. Има и решение от септември месец на Общото заседание, с което аз съм признат за член ", съобщи Градев.

" Ситуацията е неуместна. Футболният съюз в лицето на Михайлов и неговата клика основава изкуствена обстановка - инспекция на прокуратурата, която няма по какъв начин да приключи до конгреса. След това се базира на личните си непозволени дейности, с цел да откаже моето наличие на конгреса. Моята орис споделят още десетина клуба от благоевградския район ", добави той.

Градев съобщи, че в случай че не бъде позволен до залата, а Борислав Михайлов бъде избран отново, той ще апелира решенията на конгреса.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР