Футболният крал на Европа - Реал Мадрид- пренаписа историята за

...
Футболният крал на Европа - Реал Мадрид- пренаписа историята за
Коментари Харесай

Кралят на Европа е един!

Футболният крал на Европа - Реал Мадрид- пренаписа историята за следващ път . " Белия балет " победи Ливърпул с 3:1 и за трета поредна година завоюва трофея в Шампионска лига .
Главен воин в конфликта и виновник за мърсисайдци бе стражът Лорис Кариус, който на процедура подари две попадения за Реал. В огромен воин за Реал пък се трансформира влезлият като запаса Гарет Бейл, който означи две попадения. Едното, от които с необикновено осъществяване от задна ножица . Карим Бензема откри резултата, а Садио Мане пък вкара попадението за Ливърпул.
Противно на упованията през първото полувреме попадения нямаше и всички бяха през второто полувреме. Голямата вест за първата част бе травмата на Мохамед Салах, който бе сменен от Адам Лалана в 30` и мърсисайдци трябваше да се оправят с огромния потрес. Малко по-късно и Реал даде жертва, Дани Карвахал също се контузи и бе сменен от Начо. Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е първият, който печели три поредни трофея от шампионата. Кристиано Роналдо пък е първият футболист, печелил 5 пъти Шампионска лига.
СТАРТОВИ СЪСТАВИ:
РЕАЛ МАДРИД: Навас, Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Модрич, Каземиро, Кроос, Иско, Роналдо, Бензема
ЛИВЪРПУЛ: Кариус, Александър-Арнолд, Ловрен, Ван Дайк, Робъртсън, Хендърсън, Вайналдум, Милнър, Салах, Фирмино, Мане
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Спряганият за любимец в дуела - Реал Мадрид, ще опита за трета поредна година да отбрани прозвището си " Крал на Европа ", до момента в който мърсисайдци пък ще се борят да детронират " белия балет " и да си спомнят страстите от Истанбул през 2005 година, когато за последно взе трофея от най-значимия европейски клубен шампионат. За последно британския гранд бе на край през 2007 година, когато отстъпи пред Милан.

Треньорите и на двата тима ще могат да разчитат на съвсем всички свои играчи. Големият отсъстващ за Ливърпул е халфът Алекс-Окслейд Чембърлейн, а положителната вест за " алените “ е, че Джеймс Милнър и Емре Джан минаха сполучливо фитнес тест и ще могат да вземат присъединяване в мача. В испанския гранд всички играчи са на линия, като Зинедин Зидан ще има " сложната задача ", както той самия я дефинира, да избира сред всички свои футболисти. Той ще има опцията за трета поредна година да вдигне трофея като треньор и да се подреди до Карло Анчелоти и Боб Пейсли.
Всички погледи са вперени и към двете огромни звезди на двата отбора, а точно. Египтянинът прави необикновен сезон, поради който се трансформира в претендент за " Златната топка ", а успех в Шампионска лига би нараснало неведнъж неговите шансове. До момента в шампионата Кристиано Роналдо е безапелационен водач по голове и ще грабне наградата за най-хубав изпълнител в Шампионска лига за поредна година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР