Футболният функционер Валентин Михов сподели, че скандалите в родния футбол,

...
Футболният функционер Валентин Михов сподели, че скандалите в родния футбол,
Коментари Харесай

Вальо Михов с тежки думи за дереджето във футбола: Лобита, интереси... Трябва да се надгражда, а не само да хулим

Футболният функционер Валентин Михов показа, че свадите в родния футбол, изключително преди следващия конгрес, който ще се организира на 18 март, са в резултат на напън и лобита.

„ Виждаме какво става в страната. Трябва да приказваме за надграждане, а освен да хулим, същото е и във футбола “, показа Михов пред Българска национална телевизия.

Относно обвиняванията на спортния министър за злоупотреби, Валентин Михов разяснява: „ Сега спортното министерство още веднъж да направи инспекция. Е, къде са документите? Нали са импортирани, по какъв начин? Мисля, че БФС беше длъжен да заплати 130-140 хиляди лв. при изразходването на тези пари. Те са платени и дадени, само че по какъв начин са изразходвани от съответната организация, към този момент... Далеч съм от тези... Едно заяждане е. Идват избори и стартират хулите. Но пари да се разходват, когато всички знаят какъв брой са и къде са преведени, да се прави корист, мисля, че е несериозно. Борислав Михайлов не си подаде оставката тогава единствено поради този случай. Натиск е, да. И аз бях натискан “, сподели още Михов.

„ Българите доста обичаме изборите. Дай ни избори. Предконгресни тактики на някои е това. Но напън има и ще има. Лобита. Гласове “, добави той.

Запитан за обвиняванията, че е имало клубове-фантоми по време на последния конгрес на БФС, Вальо Михов разяснява: „ Имало го е постоянно и на конгреса се сподели за нелегитимността на някои клубове, има документи. “
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР