Футболните срещи между Аржентина и Бразилия винаги са били атрактивни

...
Футболните срещи между Аржентина и Бразилия винаги са били атрактивни
Коментари Харесай

0:0 в напрегнато дерби с Бразилия прати Аржентина на световното

Футболните срещи сред Аржентина и Бразилия постоянно са били атрактивни и запаметяващи се. Последният мач обаче не предложи предстоящата игра от звездите на двата отбора. Дербито на Южна Америка приключи 0:0 - без победител и голове.

От развоя на събитията може да са удовлетворени домакините от Аржентина, които към този момент са сигурен участник на международното състезание в Катар през 2022 година Бразилците си подпечатаха визите в предходния кръг на квалификациите. И двата отбора сигурно ще завършат в топ 4 на групата от Южна Америка.

Снимка: Reuters

На стадиона в Сан Хуан нервите сред бразилци и аржентинци взеха връх няколко пъти. След като първият мач сред двата отбора през септември беше преустановен от здравните управляващи в Бразилия още в 7-ата минута поради играчи, които би трябвало да са под карантина, този път до такива обстановки не се стигна, а конфликтите бяха единствено футболни. Те обаче бяха туширани от строгия арбитър Андрес Куня.

Винисиус и Матеус Куня пропуснаха шансове за Бразилия през първото полувреме, а вратарят на гостите Алисон избави удар на Родриго де Пол. След почивката още веднъж Винисиус пропусна още една опция, а халфът на Бразилия Фред беше най-близо до гол, само че удари греда. В края на мача Лионел Меси стреля рисково, само че Алисон избави.

Снимка: Reuters

За звездата на Аржентина това беше първи мач от месец насам, в който играе цялостни 90 минути. Меси към момента не може да се приспособи към обстановката в " Пари Сен Жермен " и постоянно страда от травми.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР