Футболните клубове от английската Висша лига получиха разрешение да тренират

...
Футболните клубове от английската Висша лига получиха разрешение да тренират
Коментари Харесай

Футболните тимове в Англия трябва да са бдителни за... терористи

Футболните клубове от британската Висша лига получиха позволение да упражняват и да играят мачове от идната седмица, макар пандемията от ковид. Това обаче не значи, че другите закани са отминали.

Според " Дейли мейл ", тимовете са били предизвестени да бъдат бдителни и да не подценяват заплахата от терористични офанзиви, когато мачовете се завърнат.

Местните управляващи са изпратили предизвестие до всеки клуб, с което предлагат да се прегледат процедурите за обезпечаване на сигурност.
Висшата лига се завръща на 17 юни с два мача Решението е взето на днешната среща сред представители на 20-те елитни клуба
Притесненията идват от обстоятелството, че, когато строгите ограничения за обществена отдалеченост бяха в действие, футболистите не са упражнявали на стадионите, а това евентуално е отслабило и ограниченията за защита. Във въпросния документ, разпратен до тимовете, се споделя, че " подновяването на сезона най-вероятно ще докара до завишаване на риска от тероризъм и други закононарушения ".

Снимка: Getty Images

Преди във Висшата лига още веднъж да се играят мачове, чиновниците на клубовете би трябвало да си напомнят по какъв начин да обезпечат сигурността на играчите и да обезопасят стадионите и прилежащите им здания.

Според управляващите, пониженият брой на чиновниците, които се позволяват на трибуните по време на срещите, може да сътвори проблем.
Новата футболна действителност: 300 индивида на стадиона и онлайн конференции VAR съдиите ще бъдат в обособени пространства
Клубовете са длъжни да показват и проект за деяние при опит почитатели да нахлуят на стадиона по време на мач. Привърженици няма да се позволяват по трибуните, като позволената численост хора - включително футболисти, треньори, съдии, публицисти и чиновници на малкия екран, която излъчва срещата, не би трябвало да надвишава 300 индивида.

Мачовете в Англия се завръщат на 17 юни след пауза от 3 месеца. До края на шампионата във Висшата лига би трябвало да се изиграят 92 срещи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР