Футболни легенди и спортни деятели на ЦСКА от различни поколения

...
Футболни легенди и спортни деятели на ЦСКА от различни поколения
Коментари Харесай

ЦСКА-София събра ветерани за празничен обяд

Футболни митове и спортни деятели на ЦСКА от разнообразни генерации се събраха на стадион " Българска войска " на празничен обяд по случай коледно-новогодишните празници, който бе проведен от ЦСКА-София.

" На празненството участваха някои от най-големите митове на клуба, както и представители на Общо събрание на колегиите ЦСКА, отпред с ръководителя Георги Калчев. Дългогодишният шеф на Музея на спортната популярност Александър Манов и почетният президент Димитър Пенев, както и изпълнителният шеф на клуба Пламен Марков приветстваха ветераните и им пожелаха най-много да са здрави през новата 2019 година и още веднъж дружно да се радват на триумфите на обичания ЦСКА.

На сбирката участваха още финансовият шеф на клуба Трифон Попов, основният управител Стойчо Стоилов и основният скаут на клуба Велизар Димитров, както и скаутите Христо Янев и Владимир Манчев.

Всички присъстващи почетоха с овации и минута безмълвие един от основоположниците и строител на доста от през днешния ден съществуващите бази на ЦСКА, дълготраен шеф на армейския клуб - полковник Георги Христов, който ни напусна преди два дни ", се споделя в известие на формалния уебсайт на ЦСКА-София.

фотография: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР