Футболната звезда Мери Ърпс спечели нови фенове, след като бе

...
Футболната звезда Мери Ърпс спечели нови фенове, след като бе
Коментари Харесай

Мери Ърпс разбито сърце, когато Лъвицата си тръгна „чувствайки се невидима“ и ридаеща на пода в кухнята

Футболната звезда Мери Ърпс завоюва нови почитатели, откакто бе коронясана за Спортна персона на годината на BBC – само че животът й не постоянно е бил розов.

30-годишната вратарка беше съкрушена, когато получи една от най-желаните награди за годината - откакто оказа помощ на женския тим на Англия да стигне до финала на Световното състезание по футбол за дами през 2023 година с помощта на нейните невероятни умения за улавяне на топка. И до момента в който тимът в последна сметка загуби от Испания на финала, Мери беше коронясана за притежател на премията Спортна персона на годината във вторник вечерта.

По-рано тази година Мери стана известно име след експлоадирането на скандал към женските футболни фланелки на Англия - защото Nike не съумяха да създадат имитация на нейното горнище от Световното състезание налично за закупуване от почитателите, което провокира национално отвращение и голям петиция. Шампионката съвсем се отхвърли от обичания си спорт, защото се опасяваше, че е „ невидима “ като гол....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР