Това са най-евтините места, за да видите играта на Лионел Меси в САЩ

...
Футболната звезда Лионел Меси, който изведе Аржентина до третата победа
Коментари Харесай

Футболната звезда Лионел Меси, който изведе Аржентина до третата победа на Световното първенство миналата година, донесе своите таланти — и много фанфари — във ФК Интер Маями и Major League Soccer (MLS).

Страните зад забележителната сделка за наемане на носителя на Златната топка в САЩ залагат, че той ще помогне за по-нататъшното популяризиране на професионалния футбол и привличането на по-младите поколения към спорта. Ходът вече изглежда се отплаща, като млади фенове се появиха на първата му тренировка, за да се опитат да зърнат международната суперзвезда.

"Ефектът на Меси е реален!" Собственикът на Интер Маями Хорхе Мас каза за увеличението на платените абонати в платформата на социалните медии X. „Колко вълнуващо за една наистина глобална база от фенове!“ добави той.

Билетите за дебюта на Меси в MLS за Интер Маями срещу лигата на Мексико, LIGA MX, са на цена от $56 901, според търговеца на билети Vivid Seats.

Интер Маями победи Нешвил в Купата на лигата finalMessi влиза в краткия списък за наградата на УЕФА като най-добър играч за миналия сезонЛионел Меси отбелязва отново, докато Inter Miami напредва към финала за Купата на лигата

„Messi Mania“

Абонаментите за MLS Season Pass са се увеличили повече от два пъти на Apple TV, откакто Messi направи преместването от родната си страна Аржентина, според туит от собственика на Интер Маями Хорхе Мас, който изпълнителният директор на Apple Тим Кук ретуитна.

„Що се отнася до MLS, не можем да бъдем по-щастливи от това как върви партньорството“, каза Кук по време на скорошно обаждане за приходите на Apple. „Очевидно е в първите дни, но надминаваме очакванията си по отношение на абонатите и фактът, че Меси отиде в Интер Маями, ни помогна малко. И затова сме много развълнувани от това.“

Пристигането на Лионел Меси в Южна Флорида може да помогне на футбола да "процъфтява" в САЩ Билети, за да видите, че Лионел Меси ще струва $56 000Меси избира MLS, планира да подпише с Интер Маями

Най-ниската цена на билета за мач на Интер Маями този сезон е $153, на 16 септември срещу Атланта Юнайтед в Атланта, според анализа на Sixt. Разбира се, няма гаранция, че 36-годишният капитан на тима ще бъде на терена. За разлика от това, билетът с най-ниска цена за мача на Интер Маями срещу футболен клуб Лос Анджелис в Лос Анджелис, Калифорния на 3 септември е $637.

Ето списък с най-достъпните места, където да видите играта на Лионел Меси график на неговия отбор.

Атланта, Джорджия — 16 септември — 153 $ Форт Лодърдейл, Флорида — 30 август, 9 септември — 162 $ Шарлът, Северна Каролина — 21 октомври — 171 $ Чикаго — 4 октомври — 176 $ Орландо, Флорида — 24 септември — $269 Харисън, Ню Джърси — 26 август — $427 Лос Анджелис — 3 септември — $637
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР