Футболистите на ЦСКА се събират днес за начало на лятната

...
Футболистите на ЦСКА се събират днес за начало на лятната
Коментари Харесай

В ЦСКА подготовката за новия сезон стартира днес

Футболистите на ЦСКА се събират през днешния ден за начало на лятната си подготовка. В събота и неделя футболистите ще преминат медицински проучвания, а тренировките ще стартират от понеделник.

На сбора няма да бъдат позволени медии, защото треньорът Любослав Пенев държи въз основата да няма външни хора.

Очаква се през идната седмица въпреки всичко едно от заниманията да бъде намерено, а от пресслужбата на " армейците " оповестиха, че наставникът ще даде и конференция.

ЦСКА ще се приготвя на Панчарево до 25 юни, след което лети за Австрия. Там ще бъде втората част от подготовката, която ще продължи до 8 юли. В Австрия ще се изиграят най-малко 4 контроли, като доказани са тези с Вердер и Олимпиакос.

Новопривлеченият 20-годишен французин Кристиян Жуниор Нзила-Гома пък не е играл в формален мач от 24 февруари, демонстрира инспекция на " Тема Спорт ".

Тогава той записва 65 минути за примаверата на Наполи при загубата с 0:2 от Пескара. Общо дуелите му за младежите на италианския клуб са едвам 3, а за цялата акция 2020/21 е записал общо 5 участия (другите 2 са за втородивизионния швейцарски Киасо).

В кариерата си Нзила, който е с конгоански генезис, е играл за още един тим в Швейцария - Парадисо (4 ниво), където има 3 срещи през акция 2019/20.

В момента на идването му в Наполи френските медии осведомят, че за него е имало вид да премине още в Брентфорд, Рединг или Цюрих. В последна сметка обаче след приключването на наема и самите италианци не са се възползвали отопцията да го задържат за непрекъснато.

Като младеж Нзила, който се изявява най-често като опорен халф, е играл за Торси в покрайнините на Париж. С това прехвърлянията на ЦСКА не свършват.

Очаква се през идната седмица в Борисовата градина да показват най-малко още две нови попълнения. Единият нов футболист съвсем несъмнено ще е Димитър Костадинов.

Най-вероятно ЦСКА ще се откаже от желанието си да притегли Радослав Кирилов от Славия, към който също демонстрираше интерес в един миг.

Селекцията на " Армията " ще продължи в търсене на още един централен нападател, каквото е желанието и на наставника Любослав Пенев, който е в непрекъсната връзка с управлението в разискване на новите попълнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР