Футболистите на ЦСКА се прибраха тази сутрин от Дъблин, а

...
Футболистите на ЦСКА се прибраха тази сутрин от Дъблин, а
Коментари Харесай

Героите от ЦСКА закъсняха с 2 часа , няма кой да им зареди самолета

Футболистите на ЦСКА се прибраха тази заран от Дъблин, а завръщането им не мина без произшествия. Полетът на нашенците от ирландската столица се е забавил с два часа, тъй като на аерогарата липсвали дежурни служащи. Те трябвало да заредят с гориво самолета за София. Такива нямало. Наложило се диспечери да им звънят, с цел да ги вдигнат от леглата.

„ Странна работа. Това е Ирландия сякаш. Как е допустимо такова нещо – да нямат дежурни в ранните часове. Иначе всичко мина обикновено по време на полета “, разясниха от ЦСКА.

„ Червените “ нощес биха с 2:0 ирландския Сейнт Патрикс в реванша от пресявките на Лигата на конференциите и след общо резултат 2:1 чакат Базел на плейофите. Първата борба с швейцарците е идващия четвъртък в София. Седмица по-късно е реваншът.

ЦСКА имаше несгоди и при идването си в Дъблин. Тогава повече от 40 минути не се откри водач, който да докара стълба, с която пасажерите да изоставен самолета. Впоследствие тимът бе извозен на два пъти от дребен рейс, което лиши още 30 минути от времето на отбора, преди играчите да бъдат откарани в своя хотел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР