Футболистите на Спартак (Варна), водени от старши-треньора Васил Петров, проведоха

...
Футболистите на Спартак (Варна), водени от старши-треньора Васил Петров, проведоха
Коментари Харесай

Спартак започна подготовка с 21 футболисти

Футболистите на Спартак (Варна), водени от старши-треньора Васил Петров, организираха на клубния стадион първа подготовка от лятната подготовка на отбора за новия сезон в Първа лига.

Първото занятие на " соколите " стартира тъкмо в 19:18ч., годината на основаване на клуба.

По остаряла българска традиция тимът бе изведен с ритуално подливане на вода за триумф. Бе разчупена и питка с мед и сол за здраве и шанс.

Под факелна хореография на над 200 от почитателите на Спартак и мощните възгласи " Соколи, юнаци! ", стартира и проведеното посрещане на футболистите от постоянно правилните последователи на клуба. Празникът бе още по-тържествен поради пречупеното 13-годишно неявяване от елита на българския футбол.

Тренировката, която бе встъпителна за " соколите " имаше леки физически и игрови извършения.

В първото занятие на терена на стадион " Спартак " излязоха петимата новопривлечени Ромеш Ивей, Руслан Черненко, Божидар Васев, Тихомир Димитров и Илкер Будинов.

Юношата на варненци - Александър Александър, който взе присъединяване на Европейското състезание по футбол за юноши до 17 години в Израел, от този сезон ще играе при мъжете.

В групата за първото занятие бяха още Иван Дичевски, Станислав Нисторов, Иван Атанасов, Велислав Боев, Генади Луго, Ибрям Ибрям, Никола Борисов, Даниел Начев, Цветан Илиев, Янчо Андреев, Виктор Митев, Георги Чукалов, Георги Бабалиев, Мехмед Сабри и Николай Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР