Футболистите на Карнобат направиха първа лятна тренировка. На Градския стадион

...
Футболистите на Карнобат направиха първа лятна тренировка. На Градския стадион
Коментари Харесай

Карнобат си върна Стойко Колев, започна с водосвет и торта

Футболистите на Карнобат направиха първа лятна подготовка. На Градския стадион в Карнобат наставникът Георги Калоянов и помощникът му Пламен Димитров изведоха за дебютно занимание група от 16 състезатели, измежду които Стойко Колев, който се завръща в тима. Към отбора се причисляват и четирима играчи, които ще минат експериментален интервал. Очаква се в близите дни още трима футболисти да се включат в лятната подготовка на Карнобат, в това число и Ангел Лазаров, който лекува травма. Тренировъчен развой стартира Пейчо Делиминков, който дълго време се възстановяваше от тежка контузия. Живко Димов, Яни Николов и Георги Танев са състезателите от миналия сезон на Карнобат, които минават в други тимове. Всички останали футболисти към този миг остават в клуба.

" Очаква се доста тежък сезон, за това ще наблегнем главно на дисциплината. Тя ще е на извънредно равнище, другояче рискуваме да нямаме мечтаните резултати. Именно това е повода да не се представим добре през миналия сезон. В момента разполагаме с нужните футболисти да създадем едно обичайно класиране в новото състезание, да се представяме на високо равнище, да радваме нашите правилни почитатели с добър футбол и победи ", съобщи президентът на Карнобат Теодор Иванов.

Лятната подготовка на тима стартира с водосвет за здраве, с благопожелание травмите да бъдат сведени до най-малко, като се има на поради, че през миналия сезон доста състезатели на Карнобат постоянно бяха спохождани от неприятни контузии. Красива торта с емблемата на тима и благопожелание за триумф бе готова от управлението на Карнобат към футболистите. Подготовката ще протече напълно на локална почва. Договорените контроли са 4. На 14 юли е дебютната за лятото среща - с Черноморец 1919 /Бс/. На 21-ви юли е плануван спаринг с Нефтохимик /Бс/. Следва среща със Созопол на 25-ти юли. Три дни по-късно Карнобат ще изиграе контрола с Розова котловина /Казанлък/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР