Футболистите на Карнобат извоюваха победа с 2:1 над Левски (Карлово)

...
Футболистите на Карнобат извоюваха победа с 2:1 над Левски (Карлово)
Коментари Харесай

Карнобат прекъсна черната серия с успех в Карлово


Футболистите на Карнобат извоюваха победа с 2:1 над Левски (Карлово) като посетители, като с този триумф прекъснаха серията без извоюван мач, откогато е почнало новото състезание в Югоизточната Трета лига.

Играещият старши треньор Георги Калоянов и Петър Колев означиха победните голове за Карнобат, с които дадоха звук на своите съотборници за пробуждане от отрицателния интервал и подготвеност за борба за победа до последната минута. Домакините от Левски (Карлово) първи откриха резултата, а със своите попадения карнобатлии първо изравниха, а по-късно стигнаха и до успеха.

„ Получи се равносилен мач. И домакините имаха своите шансове. Може би шансът беше на наша страна. Много ни тежеше това, че до момента нямахме победа. Трябваше ни тъкмо подобен оспорван мач, да се развие по този метод, да си повярва тимът, по тази причина мисля, че и с Родопа ще имаме своите шансове. Надявам се и там да успеем да вземем трите точки.

Както е известно, идващото предизвикателство за Карнобат ще бъде в сряда, 25-ти септември, когато е отсрочената среща за състезание с Родопа в Смолян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР