Футболистите на Барселона не приемат предложението на борда на директорите

...
Футболистите на Барселона не приемат предложението на борда на директорите
Коментари Харесай

Футболистите на Барселона не са съгласни да си намаляват заплатите

Футболистите на Барселона не одобряват предлагането на борда на шефовете за намаляването на техните заплати, оповестява " RAC1 ".

От управлението на каталунския гранд са изпратили писма до всички работещи в клуба за желанието да се контракти намаляването на заплатите. Шефовете на Барселона плануват интервал от петнадесет дни за договаряне сред страните за изискванията за съкращаването на възнагражденията.

Ръководните фактори признаха, че осъществените изходящи прехвърляния и последващото понижаване на размера на заплатите не са задоволителни, с цел да облекчат сериозната финансова рецесия, налегнала клуба.

Футболистите не а удовлетворени от мярката и се чака да излязат с публична позиция, която се чака да бъде изпратена до клуба в идващите часове. Това ще стане посредством бюфакс, който съставлява система за сертифицирана връзка, употребена единствено в Испания. Признава се от съда и от трети лица и не е наложително да бъде изпратен по факс, а може да бъде в електронен формат с електронен автограф.
 Невъзможно е да има аудитория на Барса - Реал
Невъзможно е да има аудитория на Барса - Реал

Това съобщи министърът на опазването на здравето в държавното управление на Каталуня
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР