Футболистите на Атлетико Мадрид отказват да направят шампионски шпалир за

...
Футболистите на Атлетико Мадрид отказват да направят шампионски шпалир за
Коментари Харесай

Играчите на Атлетико Мадрид отказват да направят шпалир на Реал

Футболистите на Атлетико Мадрид отхвърлят да създадат шампионски шпалир за Реал Мадрид.

„ Дюшекчиите “ нямат желание да спазят неписаното предписание за респект към първенеца преди дербито, което ще се организира на 8 май (неделя), в случай че управлението на клуба не ги задължи, осведоми „ Marca”.

Босовете на отбора обаче са наясно, че и доста почитатели се опълчват на сходни жестове към противниците от Мадрид, изключително когато тимът се бори за място в Шампионската лига.

Към момента индикациите сочат, че от Атлетико Мадрид няма да създадат шпалир на терена.

През уикенда Реал Мадрид си обезпечи предварително 35-а купа на Испания. В същото време старши треньорът Карло Анчелоти се трансформира в първия треньор в света, станал първенец в петте огромни шампионати на Европа - Италия, Англия, Франция, Германия и Испания.

„ Дюшекчиите “ посрещат Реал Мадрид в неделя на стадион " Уанда Метрополитано ". Двубоят е от 22.00 часа.

Шпалирът съставлява нареждане в кулоар на футболистите, които посрещат спечелилите в шампионата, излизайки от тунела към терена, в символ на респект и почитание към новия първенец.

„ Като капитан аз съм от тези, които не обичат да вършат или да излизат на шпалири. Клубът ще реши дали ще вършим подобен “, сподели Ян Облак.

Испанското издание напомня и случая от 2014 година, когато преди финала в Шампионата лига Реал Мадрид не направи шпалир на Атлетико, който преди малко беше станал първенец.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР