Футболистите на ''Левски'' Борислав и Радослав Цоневи коментираха ситуацията в

...
Футболистите на ''Левски'' Борислав и Радослав Цоневи коментираха ситуацията в
Коментари Харесай

Братя Цоневи: С новия треньор Левски ще изглежда по различен начин

Футболистите на ''Левски'' Борислав и Радослав Цоневи разясниха обстановката в клуба, като признаха, че най-важното през 2020 година е било това, че клубът се е избавил и в някаква степен е превъзмогнал финансовите проблеми, които имаше.

Ето какво споделиха те:

" Чисто футболно не беше въобще добра година, само че това че се избави тимът, почитателите, тази поддръжка и управлението... Това ''Левски'' да е жив, за мен това е най-важното ", съобщи Борислав. Откакто пристигнаха нови спонсори, настроението в тима се подвигна и се надявам това да продължи. Внася едно успокоение, когато финансовата непоклатимост я има, тъй като това е една база да може да се играе добре ", сподели Радослав пред bTV.

" Сега ще се направи селекцията, с новия треньор ''Левски'' ще наподобява по друг метод. Дали ще сме в шестицата, или ще сме седми и ще се борим за Лига Европа, зависи от резултатите, само че се надяваме те да са по-добри от предходната година ". " Ситуацията не е по този начин, както беше преди 10 години и се надявам в бъдеще с по-добри игри, с по-добри резултати, да спечелим купа или купа, тъй като всички го чакат и ние го желаеме най-вече от всички ", прибавиха и двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР