Футболистите и треньорския щаб на Ботев (Пловдив) излязоха с декларация,

...
Футболистите и треньорския щаб на Ботев (Пловдив) излязоха с декларация,
Коментари Харесай

Футболистите на Ботев поискаха Георги Самуилов да вземе отново акциите на клуба

Футболистите и треньорския щаб на Ботев (Пловдив) излязоха с декларация, в която се иразява желанието им Георги Самуилов да продължи да бъде отпред на клуба и да резервира мястото си на покровител на " канарчетата ".

Уважаеми Ботевисти,

Искаме да изразим нашата позиция по отношение на случилите се “грозни сцени”, по този начин показани от господин Гиздаков, през вчерашния ден.

Ние желаеме да внесем изясненост към извършената среща през вчерашния ден, сред нас и двама от членовете на БД. Ние като ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти на клуба и заинтригувани за протичащите се събития към него, сме длъжни да бъдем осведомени с това, по какъв начин ще действа обичаният ни тим. Именно заради тази причина потърсихме конкретика и зададохме няколко въпроса към господин Борис Гиздаков и към господин Тервел Златев. Уви нито получихме отговори, нито изясненост за бъдещето на Ботев Пловдив. Вместо това, въпросните тематики бяха отклонени в друга посока и неколкократно най-старият футболен клуб в България бе сравняван с тежката обстановка в Левски София. На всички ни бе ясно, че горепосочените две имена нямат никакви хрумвания по отношение на съществуването на нашия отбор и това по какъв начин ще се действа и финансира клубът, за в бъдеще. Г-н Гиздаков ясно съобщи, че сега е значимо клубът да оцелее, което е неуместно на фона на отличното финансово положение, което цареше при господин Самуилов.

Крайно сме огорчени от думите на въпросния господин Гиздаков, в интернет пространството. Недопустимо е член на БД да назова футболистите и треньори на клуба – " проведена незаконна група ". С днешното си изказване господин Гиздаков за следващ път вся разделяне в " жълто-черното " семейство. Откровените неистини и липса на почитание към треньорския щаб и част от водещите футболисти е явен знак за неговите планове по какъв начин счита да ръководи клуба.

Затова предложихме да бъде свикана среща, сред УС на Сдружение ПФК Ботев и някогашния мажоритарен притежател господин Самуилов, на която акциите да бъдат върнати назад на господин Самуилов.

Ние, футболистите заставаме зад спортно-техническия щаб и не желаем да бъдат предприемани каквито и да е било промени. Нашето предпочитание е да се изтръгнат всички интриги и разногласия, да изчезне напрежението, което се основава и да сме обединени в една цел - светлото бъдеще на Ботев Пловдив.

Тази декларация не е написана от нас, заради напън от страна на управлението на клуба, а е разследване на нашата угриженост към клуба, след изказванията на новото управление, че на напред във времето стои оцеляването на жълто-черния отбор.

БОТЕВ го е имало и ще го има!

Когато сме дружно, сме най-силни!

Треньорският щаб и футболистите на ПФК Ботев Пловдив

26.08.2020г., гр. Пловдив
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР