Футболисти ветерани от Асеновград се обединяват в благородна кауза. Две

...
Футболисти ветерани от Асеновград се обединяват в благородна кауза. Две
Коментари Харесай

Футболисти ветерани се обединяват в помощ на Лиза от Асеновград

Футболисти ветерани от Асеновград се сплотяват в благородна идея. Две футболни събития ще събират средства за лечението на асеновградчанката Лизавета Иванова, страдаща от " Множествена склероза ". Първата самодейност ще се организира още на следващия ден (10.05.19 г.) на стадион " Шипка " в Асеновград.
Двама от някогашните футболисти на ФК " Асеновец " - Никола Москов и Георги Трендафилов - са решили да отбележат своя 65-ти рожден ден точно с благотворителна идея в поддръжка на Лиза, която е щерка на техен сътрудник.  Футболната ветеранска среща сред тимовете на " Асеновец " и " Левски " -София ще започва тъкмо в 16:30 ч. Дарения за момичето могат да бъдат оставени от самото начало на мача в особено квалифицираните за задачата кутии.
Още едно събитие в поддръжка на Лизавета Иванова ще се състои на 19.05.19 година на изкуствените стадиони, ситуирани на територията на стадион " Шипка " в Асеновград. На това събитие също ще бъдат сложени кутии за подаяние. Организиран ще бъде шампионат по футбол, в който може да се запише всеки отбор, без значение дали е формиран от дилетанти, или експерти. В идеята се включва и община Асеновград, която е осигурила награден фонд от над 500 лв., които ще бъдат дарени за Лиза.  50 лв. е размерът на общата такса за присъединяване на тим, като събраните средства още веднъж ще бъдат предоставени в помощ на нуждаещата се от лекуване асеновградчака.
Към момента положението на момичето се поддържа на положително равнище. Скоро ще й бъде направена осмата вливка, след която фамилията има единствено месец и половина, с цел да събере 9 000 $ и за деветата процедура, като сумата е цената само на самата процедура и в нея не са включени никакви други разноски, като пътни, болничен престой, лекарства и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР