Футболистът на ЦСКА Маурисио Гарсес беше награден за Най-добър играч

...
Футболистът на ЦСКА Маурисио Гарсес беше награден за Най-добър играч
Коментари Харесай

Гарсес: Трудно е да се говори за Йомов

Футболистът на ЦСКА Маурисио Гарсес беше награден за Най-добър състезател в 4-ия кръг на efbet Лига и за Най-добър състезател за месец юли. Той приказва пред медииите, откакто получи оценките си. Гарсез съобщи, че играе с огромно предпочитание и се надява да вкара значими голове, с които „ армейците “ да реализират задачите си. Той бе запитан и за случая с Георги Йомов. Според Гарсез е мъчно да се приказва за това, като всички в ЦСКА ще се опитат да му оказват помощ с каквото могат.  

„ Искам да благодаря преди всичко за това, че съм тук още веднъж. Това значи, че си правя доста добре работата. Ние сме тук да създадем това, което треньорите желаят от нас “, стартира Гарсез.
 
„ В предното изявление, което имахме тук, споделих, че преди не съм бил доста добре. Вече през този сезон се усещам доста благополучен, с по-голямо предпочитание. По натурален път нещата се развиват както би трябвало “, продължи той.

„ Не обичам да давам обещание в никакъв случай, само че всеки ден се трудя, с цел да се случва това. Искам да вкарам доста значими голове и да реализираме задачите, които има клуба и не сме ги постигнали дълго време “.

„ За мен беше доста неприятно да отпаднем от Европа. Много е неприятно да изпаднеш в такава фаза в евротурнирите. Ще имаме задоволително мачове, в които да забравим за предишното. Най-важното е, което следва “.

„ Най-важното е да се победи. Понякога нещата не се развиват както желаеме на терена. Трябва да продължим да се трудим доста и да победим. Това радва почитателите. Трябва да сме щастливи с това, което вършим на терена “, сподели Маурисио Гарсез.

„ Винаги съм бил добър с глава и през предишния сезон. Аз се ядосвах на себе си, тъй като във всеки тим, в който съм играл, постоянно вкарвах доста голове с глава, а тука не бях вкарал. През този сезон към този момент работя доста по-усилено и нещата към този момент се случват както аз желая “.

„ Много е комплицирано да се приказва за Йомов. Той е значим състезател за тима. Тъй като няма да можем да разчитаме на него, ще се опитаме да му помогнем с каквото можем “.

„ Вярвам, че можем да се преборим с Лудогорец, само че няма смисъл единствено да приказваме и да не се случват нещата на терена. Ако работим повече, ще реализираме всичко “, сподели още той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР