Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет, който вкара дебютното си попадение

...
Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет, който вкара дебютното си попадение
Коментари Харесай

Линдсет: Левски уж били добри, но ги няма около нас

Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет, който вкара дебютното си попадение за " алените " при успеха над Арда с 3:1, бе награден с наградата за състезател №1 на 16-ия кръг в efbet Лига. Норвежецът приказва пред медиите за конкуренцията на ЦСКА за шампионската купа, прехвърлянето му при " алените " и кое го е " стреснало " в България.

" Искам да благодаря на моите съотборници за премията. В момента се намираме на доста положително място, постигнахме пета поредна победа ", стартира Линдсет.

" Головете постоянно дават самочувствие. Разбира се, значимо е да бележиш. Никога не си слагам цел какъв брой тъкмо гола да вкарам. Моята цел е да отбелязвам, с цел да оказвам помощ на тима да побеждава ", сподели още норвежецът.

" Срещу Локомотив Пловдив беше огромна победа за нас. Излязохме против добър тим. Въпреки че Мено Кох се контузи в края на мача и играхме с човек по-малко показахме темперамент. "

" Българската лига е доста сложна, играе се доста физически футбол. Надяваме се, че Лудогорец, който има по-малко мачове от нас, в случай че не ги завоюват - ние знаем, че ще спечелим доста мачове. Трябва да сложим Лудогорец напрегнат ", добави Линдсет.

" Преди да дойда тук хората ми споделиха, че Левски е доста добър тим, само че не ги виждам към нас в класирането ", съобщи изрично халфът.

" В началото на шампионата направихме тъждество и загубихме два мача, които не заслужавахме да загубим. Колкото повече работим със Саша Илич, толкоз повече попиваме от този шампионски нрав. Той в действителност ни повлия и ни съобщи този шампионски дух. "

" Сезонът е дълъг, само че ние сега сме в добра серия. Нашата цел е да продължаваме да печелим. Можем да спечелим всеки мач. Не желаеме да губим никакви точки. "

" Винаги е било фантазия за мен да играя за националия тим на Норвегия. Надявам се, че в случай че стана първенец в лига като българската, това ще ми отвори пътя към националния отбор ", показа очакванията си той.

" Първият път като чух за ЦСКА беше през лятото. Моят управител ми се обади и ми предложи Саша Илич да види моята игра, те ме харесаха, както и аз тях. Говорих доста с основния скаут на клуба, потърсих информация за ЦСКА. Имах и други предложения от Норвегия и от други страни също по този начин ", разкри Линдсет.

" Когато Саша Илич приказва аз чувам. Той е бил огромен състезател на моята позиция. Той ми споделя по какъв начин да посрещам топката, по какъв начин да отигравам. Разбира се, че одобрявам неговите препоръки. "

Първенството е много друго от нашето в Норвегия. Да, бих посъветвал някой мой съотечественик да заиграе тук. Държавата е друга и акомодацията може да е по-дълга, само че постоянно израстваш когато играеш отвън родината си. Съдиите ме " стреснаха " тук. Доста разнообразни са от тези в Норвегия, изключително със системата VAR ", приключи Линдсет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР