Футболистът на Селтик Микаел Лустиг бе изключително остър в изказването

...
Футболистът на Селтик Микаел Лустиг бе изключително остър в изказването
Коментари Харесай

Играч на Селтик уби „мечтата” на Неймар - Футбол свят - Испания



Футболистът на Селтик Микаел Лустиг бе извънредно изострен в изявлението си за звездата на Пари Сен Жермен Неймар. Двата отбора се срещнаха в мач от груповата фаза на Шампионската лига, при който парижани разрушиха с 5:0 храбите шотландци.

Надменният Неймар отхвърли да се ръкува с младок от Селтик

След дуела многомилионното попълнение на парижани се прояви като същински уличник, отказвайки да се здрависа с едно момче, което направи дебюта си в Лигата на богатите - Тони Ралстън.

Това дейтствие или по-точно умишлено безучастие на Неймар, му навлече гнева на голям брой футболни ентусиасти, които остро осъдиха държанието му в обществените мрежи.

В Селтик още ближат рани след шамарите от ПСЖ

Защитникът на „ детелините” Микаел Лустиг пък безусловно удари бразилеца по болното място, сравнявайки го с някогашния му съотборник в Барселона – Лионел Меси.

„ Неймар в никакъв случай няма да бъде като Меси. Ако не спре с тези безумни прояви, нито ще бъде толкоз обичан, нито толкоз уважаван”, сподели Лустиг.

Преди да премине в ПСЖ за рекордните 222 милиона евро по медиите непрестанно циркулираха клюки, че една от аргументите Неймар да желае да напусне "Камп Ноу " е точно поради аржентинеца. Твърдеше се, че Меси е хвърлял своята сянка върху бразилеца, който не можел да покаже същинските си лидерски качества в наличието му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР