Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да предизвика сериозна

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да предизвика сериозна
Коментари Харесай

Реал ще последва примера на ПСЖ и ще преговаря с Погба още през зимата

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може да провокира сериозна битка на трансферния пазар идващото лято. Както е известно, договорът на френския национал изтича през идващото лято и той може да напусне като свободен сътрудник, в случай че не подпише нов.

В последните дни се появиха информации, че френският вицешампион Пари Сен Жермен обмисля да предложи прелиминарен контракт на халфа през месец януари, само че съгласно информация на „ Marca “, от Реал Мадрид също наблюдават обстановката и са подготвени да последват образеца на французите.

На „ Сантиаго Бернабеу “ считат да насочат съществени старания за привличането на няколко свободни сътрудници идващото лято. Освен към Погба, „ лос бланкос “ считат да насочат оферта и за своята цел №1 Килиан Мбапе, чийто контракт също изтича следващата година. Те се пробваха да го вземат още в този момент, само че ПСЖ отхвърли всички предложения на испанския отбор за нападателя.

Макар от Манчестър Юнайтед да вършат всичко по силите си да убедят Погба да подпише нов контракт, за момента футболистът се дърпа. Той знае, че ползата към него е огромен и шансът да отиде в Реал Мадрид може да го изкуши да си тръгне като свободен сътрудник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР