Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция
Коментари Харесай

Футболист на Ман Юнайтед остава под гаранция до средата на юни

Футболистът на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд ще остане под гаранция доникъде на юни поради обвиняванията в обезчестяване и физическо принуждение над приятелката му Хариет Робсън.

20-годишният нападател бе задържан през януари, откакто в интернет пространството се появиха фотоси и видеоклипове. Той бе разпитан по съмнение в това, че е отправил и смъртни закани към въпросното лице. Грийнууд бе пуснат под условна гаранция, която трябваше да изтече в събота.

„ Продължаваме да проверяваме подадения сигнал на 30 януари, неделя, за онлайн фрагменти и клипове, оповестени от жена, докладваща за произшествия на физическо принуждение. 20-годишен мъж, задържан в деня на съмнението в обезчестяване и нахлуване над жена, и отправяне на смъртни закани. Той остава под гаранция. Подадена бе молба до съдилищата за удължение на гаранцията му оттатък събота, 30 април, само че чуването не се чака да бъде доникъде на юни. Заподозреният ще остане под условна гаранция до датата на чуването в съда “, споделиха от полицията в Манчестър.

В рамките на часове след появяването на обвиняванията, нападателят, който има един мач за националния тим на Англия, бе спрян от това да играе или тренира с клуба от „ Олд Трафорд “ до второ разпореждане. Найк пък приключи спонсорския си контракт с Грийнууд, а Електроник Артс удостовери премахването му от дейните сформира на играта им ФИФА 22.

Mason Greenwood will remain on bail until mid-June over allegations he raped and assaulted a young woman
— Evening Standard (@standardnews)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР