Футболистът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с признанията си

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с признанията си
Коментари Харесай

Роналдо призна: Бях много близо до Манчестър Сити

Футболистът на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава с признанията си във към този момент добилото сериозна известност изявление пред Пиърс Морган.

В следващата оповестена част от диалога португалският футболист приказва за летния трансферен прозорец през 2021 година, когато той бе интензивно свързван с прекосяване в градския противник Манчестър Сити, само че в последна сметка избра да се завърне на " Олд Трафорд " и още веднъж да облече екипа на " алените дяволи ".

Роналдо призна, че в реалност е бил доста покрай трансфер при " жителите ", само че е бил разколебан от някогашния си ментор в Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

" Честно казано бях доста близо. Това е тематика, по която се приказва доста и преди две седмици самият управител на Манчестър Сити Пеп Гуардиола сподели, че са работили крепко върху този трансфер. Но както знаете, аз имам история с Манчестър Юнайтед. Моето сърце, възприятията, които изпитвам... това направи разлика. И, несъмнено, сър Алекс Фъргюсън. Бях сюрпризиран от него, само че взех умишлено решение. Сърцето ми говореше мощно в този миг. Намесата на сър Алекс ми оказа помощ да прочистя и съзнанието си. Говорих със сър Алекс и той ми сподели: за теб ще бъде невероятно да отидеш в Манчестър Сити. Тогава аз се съгласих и взех решение, което бе положително ", разкри португалецът.

Петкратният притежател на " Златната топка " показа още и кои са футболистите в сегашния състав на Юнайтед, които той почита.

" В Манчестър Юнайтед мога да посоча за млад и надарен състезател, който одобрявам – Диого Далот, той е извънреден експерт. Не се колебая, че ще има дълга и хубава футболна кариера, тъй като е млад, интелигентен и е огромен експерт. Уважавам доста Каземиро и Лисандро Мартинес ", съобщи Кристиано Роналдо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР