Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю пред клубния сайт

...
Футболистът на Левски Георги Миланов даде интервю пред клубния сайт
Коментари Харесай

Георги Миланов: Като игра сме по-добри от Лудогорец

Футболистът на Левски Георги Миланов даде изявление пред клубния уебсайт в навечерието на Нова година като направи равносметка на полусезона и сподели кои са най-хубавите и неприятните моменти досега.

„ Като цяло годината беше извънредно сложна за нашия клуб, на моменти беше и много сполучлива. Първата част на годината беше сполучлива, след това имаше лек спад. Всички го чакахме, само че не чакахме да бъде толкоз дълъг. Горд съм с тима. Направихме изключителна година от към победи. Купата е може би един от най-ценните титли. Годината беше и позитивна, само че на моменти не чак толкоз. Заедно с почитателите, които демонстрираха любовта си освен когато побеждаваме, а и когато губим. Не престанаха да ни поддържат до края “, сподели Миланов.

Той се върна и към последните два мача с Лудогорец.

„ Те бяха на високо равнище от футболна позиция. И двата тима играха на високо равнище. Няма по какъв начин да стигнах страстите, тъй като ме боли от загубата за Купата. От първенците сме надалеч, само че ще дадем всичко най-хубаво, с цел да покажем най-хубавото си лица. Сключиха се някои неща от съдийска позиция, които няма по какъв начин да ги разясня. Показахме, че игрово сме по-добри от най-хубавия тим в последните години. Аз бях отчаян на 4 декември. Много ме болеше и не обелих съвсем дума до идването в София. Не бе подходящо да приказваме каквото и да било, тъй като беше финален мач за годината “, добави той.

„ Мисля, че сега почитателите ни сплотяват. Старши треньорът играе една от най-главните функции. Той ни вдъхва убеденост и при победи, и при загуби. Тежко беше времето без победи. Левски е на друго равнище в съгласие от почитателите. Не се беше случвало през последните години Левски да не побеждава, а да сме като едно цяло. Благодаря на почитателите, че демонстрираха обичта си. След нито един неприятен резултат те не престанаха да имат вяра в нас. Само с тези позитивни страсти и единодушие Левски ще върви нагоре. По другия метод няма по какъв начин да станат нещата, тъй като толкоз години се изливаха пари в клуба, само че нещата не се получаваха “, сподели Миланов.

„ Най-големият ми миг е трофея, който беше против ЦСКА. Тази купа всички доста я желаехме. Когато пристигнах в Левски никой не можеше да си мечтае за трофей. Нещата бяха тежки. Аз съм малко по-луд и споделих, че ще печеля трофей с Левски. Това беше един от най-значимите ми трофей от прочувствена позиция ще остане в моето схващане. Най-голямата ми болежка беше, че не съумях да оказа помощ против Хамрун. Това е най-тежкия миг. Да стоиш болен на леглото и не можеш да окажеш помощ – най-тежкия миг. Човек се учи до момента в който е жив. Може би от загубите в последния месец, месец и нещо без победа ни направиха по-силни “, добави футболистът.

„ Преди да дойда в Левски бях без тим година. Тогава разбрах, че футболът ми липсва. Малко хора знаят, че съм почитател на Левски. Не желаех да го разясня авансово. Исках да се потвърдя в Левски и да покажа на какво съм кадърен. Не съм младеж на Левски, може би моя хъс и взех решение да опитам и да дам всичко от себе си. Исках да ме запомнят, че съм и добър човек. Обичта на хората към мен и това да пеят името ми, е най-голямата победа. Сега мотивацията ми е Левски да отиде на по-високо равнище и да създадем по-добри мачове. Аз съм човек, който обича да побеждава “, сподели Миланов.

„ Вече сбъднах една фантазия – да дойда в най-трудния миг и да печеля трофей. Това беше сън за мен. Мечтата ми е да създадем по-силен тим и да видя тима преди всичко в таблицата. Това ще отнеме повече време и неизменност, само че с треньор Станимир Стоилов и с тази аудитория, всичко е допустимо. Гладът за титли е най-голямата ми мотивация, с цел да съумявам “, сподели той.

„ Винаги разясняваме след мачове какъв брой значими са почитателите. Левски като клуб е на друго равнище от към съгласие на почитателите. Клубът върви напред. Тези позитивни страсти ще изкарат клуба там, където му е мястото. Коментираме си какъв брой значима е поддръжката и сме извънредно признателни. Като цяло имаме изключителна поддръжка. Емоционалния миг е, когато не побеждаваш и макар неприятния резултат те поддържат “, съобщи още Георги Миланов.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР